Код: 17479
Локација: Bardovtsi
Вид на оглас: Изнајмува
Вид на имот: Куќа
1000 EUR + трошоци
Се изнајмува куќа во Скопје, во населба Бардовци. Куќата има 280 м2 простор (приземје + прв кат) и 600 м2 дворно место.
Има 5 спални, 4 купатила и помошна соба. Куќата има клима уреди, сопствено греење на струја / мазут, паркинг простор во дворот.


Цена: 1300 EUR + наместена со месечни трошоци + персонален данок
Цена: 800 EUR + ненаместена со месечни трошоци + персонален данок

Контакт телефон:
+38971/236-797
Детали
300 m2
750 m2
1 m2
0+1
6
5
Сопствено
2007
Галерија

Слични

Bardovtsi
14.09.2020
Изнајмува
Куќа
Големина: 240 m2
Соби: 5
Bardovtsi
20.04.2018
Изнајмува
Куќа
Големина: 280 m2
Соби: 6
Bardovtsi
29.12.2015
Изнајмува
Куќа
Големина: 280 m2
Соби: 5
Bardovtsi
24.03.2017
Изнајмува
Куќа
Големина: 350 m2
Соби: 4