Код: 19602
Локација: Kozle
Вид на оглас: Изнајмува
Вид на имот: Спрат од куќа
350 EUR + трошоци
Се изнајмува целосно нов спрат од куќа во Скопје, населба Козле со 65 м2 на први спрат со две спални, едно купатило. Целосно опремен, приватно греење, клима, кабелска телевизија, интернет и балкон.
Детали
70 m2
Да
1
3
2
1
Сопствено
2006
Поволности
Телефон
Интернет
Клима
Телевизор
Мебел
Галерија

Слични

Kozle
09.10.2017
Изнајмува
Стан
Големина: 40 m2
Соби: 2
Kozle
07.06.2018
Изнајмува
Спрат од куќа
Големина: 86 m2
Соби: 4
Kozle
18.08.2014
Изнајмува
Стан
Големина: 80 m2
Соби: 3
Kozle
24.07.2018
Изнајмува
Стан