Код: 22441
Локација: Debar maalo
Вид на оглас: Изнајмува
Вид на имот: Стан
500 EUR
Ексклузивен дуплекс на 4ти кат од вкупно 4 спратови во зграда со лифт. Прекрасно уреден, 110 м2 простор на две нивоа, со централно греење и клима уреди на двата спрата, две спални, две купатила, голем број плакари, соба гардеробер, главна спална, работна соба, пространа дневна соба со кујна, опремена со сите апарати. Балконот на покрив нуди воодушевувачки поглед кон градот, особено во лето. 32' телевизор и голем број програми од кабелската телевизија, како и брз интернет се на располагање на станарите (по можност може да се вклучи сателитска програма)
Станот се наоѓа во популарен и ексклузивен дел од градот, во непосредна близина на градскиот парк и на мала оддалеченост до градскиот центар. Областа е во близина на најголемиот трговски центар од една страна, и одлично снабден зелен пазар од другата страна. Во околината има многу помали продавници за секакви потреби, мирни кафетерии и ресторани. Сепак, улицата во која се наоѓа зградата е мирна и тивка. Паркинг просторот е во самата уличка и околните места, каде станарите имаат приоритен за паркирање, кое е загарантирано од паркинзи на Општина Центар.
Детали
101 m2
4
3
2
Друго
Поволности
Лифт
Телефон
Интернет
Телевизор
Галерија

Слични

Debar maalo
08.04.2013
Изнајмува
Стан
Големина: 41 m2
Соби: 2
Debar maalo
06.10.2016
Изнајмува
Стан
Големина: 66 m2
Соби: 3
Debar maalo
07.04.2011
Изнајмува
Стан
Големина: 66 m2
Соби: 3
Debar maalo
20.04.2018
Изнајмува
Стан
Големина: 48 m2
Соби: 2