Код: 23261
Локација: Michurin
Вид на оглас: Изнајмува
Вид на имот: Стан
300 EUR
Се изнајмува стан во Мичурин, целосно опремен со нов мебел, централно греење, 65 м2 на 4ти кат без лифт.
Детали
65 m2
4
3
2
Централно
Галерија

Слични

Michurin
06.05.2019
Изнајмува
Стан
Големина: 60 m2
Соби: 3
Michurin
18.12.2020
Продава
Стан
Големина: 29 m2
Соби: 1
Michurin
26.05.2016
Изнајмува
Стан
Големина: 76 m2
Соби: 4
Michurin
10.11.2020
Продава
Стан
Големина: 104 m2
Соби: 4