Код: 23678
Локација: Kozle
Вид на оглас: Изнајмува
Вид на имот: Стан
250 EUR
Се изнајмува прекрасен двособен стан во Козле, во близина на Германска амбасада. Станот е 40 м2, на втор спрат, целосно опремен, со греење на струја, има паркинг место и подрум од 5 м2.
Детали
40 m2
3
2
1
Сопствено
Поволности
Подрум
Мебел
Галерија

Слични

Kozle
14.04.2016
Изнајмува
Стан
Големина: 91 m2
Соби: 4
Kozle
14.09.2020
Изнајмува
Спрат од куќа
Големина: 150 m2
Соби: 4
Kozle
22.09.2014
Изнајмува
Стан
Големина: 40 m2
Соби: 2
Kozle
01.07.2009
Изнајмува
Спрат од куќа
Големина: 70 m2
Соби: 3