Код: 23756
Локација: Centre
Вид на оглас: Изнајмува
Вид на имот: Стан
350 EUR
Детали
46 m2
2
1
Сопствено
Галерија

Слични

Centre
29.09.2021
Изнајмува
Куќа
Големина: 70 m2
Соби: 4
Centre
19.09.2017
Изнајмува
Канцеларија
Големина: 80 m2
Соби: 3
Centre
18.09.2009
Изнајмува
Стан
Големина: 50 m2
Соби: 2
Centre
16.10.2018
Изнајмува
Стан
Големина: 105 m2
Овој вебсајт користи колачиња за да го подобри вашето искуство додека го користите. Дел од колачињата се категоризирани како неопходни и тие се складираат во вашиот прелистувач бидејќи се неопходни за основното функционирање на веб страната.
Исто така, користиме колачиња од трети лица кои ни помагаат да анализираме и разбереме како се користи веб страната и за складирање на вашите преференци и да ви обезбедиме содржина која е битна за вас.
Овие колачиња се складираат во вашиот прелистувач само со ваша согласност.