Код: 23808
Локација: Debar maalo
Вид на оглас: Продава
Вид на имот: Канцеларија
Шифра 23808
Прекрасен деловно-канцелариски простор за продажба, на ударна локација, во понова зграда на булевар Партизански Одреди, спроти Универзална сала. Деловниот простор е со два посебни влеза. Истиот е распределен на две нивоа кои се поврзани и со внатрешни скали, но можат да фунционираат и одвоено.
Приземјето е со површина од 286 м2, и се состои од 9 канцеларии, со тоалети.
Горното ниво е со површина од 289 м2, и се состои од 12 канцеларии, со тоалети.
Во купопродажната цена, влегуваат и гаражно-подрумски простории од околу 250м2 (со можност за паркирање на 12-15 возила, со пристап преку теретен лифт за возила од задниот дел на зградата), како и околу 200м2 надворешен паркинг простор исто така позади зградата.
Во моментов деловниот простор е долгорочно изнајмен, со можност за прекин на договорот за закуп со отказен рок, меѓутоа новиот сопственик може и да продолжи да генерира приход од киријата од моменталниот закупец.
Контакт телефон: 071/271-271
Детали
575 m2
25
Друго
Агент
Борис Тунтев
Телефон
02/3110-566
Мобилен телефон
071/271-271
Email
boris.astoria@gmail.com
Галерија

Слични

Debar maalo
29.10.2010
Изнајмува
Стан
Големина: 55 m2
Соби: 2
Дебар Маало
28.07.2020
Продава
Стан
Големина: 161 m2
Соби: 5
Дебар Маало
04.07.2018
Изнајмува
Стан
Големина: 80 m2
Соби: 3
Debar maalo
21.12.2021
Изнајмува
Стан
Големина: 127 m2
Соби: 3
Овој вебсајт користи колачиња за да го подобри вашето искуство додека го користите. Дел од колачињата се категоризирани како неопходни и тие се складираат во вашиот прелистувач бидејќи се неопходни за основното функционирање на веб страната.
Исто така, користиме колачиња од трети лица кои ни помагаат да анализираме и разбереме како се користи веб страната и за складирање на вашите преференци и да ви обезбедиме содржина која е битна за вас.
Овие колачиња се складираат во вашиот прелистувач само со ваша согласност.