Код: 23845
Локација: Karposh 2
Вид на оглас: Изнајмува
Вид на имот: Стан
400 EUR плус трошоци
Code no.23845

Luxurious new Apartment for rent in Mida Kompleks on 8st floor , with area of 50 m2, with one bedroom.This Apartment is brand new , with new furniture and it is never rented before.
Детали
50 m2
Да
8
2
1
Централно
2014
Поволности
Лифт
Телефон
Интернет
Клима
Телевизор
Гаража
Мебел
Галерија

Слични

Karposh 2
10.04.2017
Изнајмува
Стан
Големина: 156 m2
Соби: 4
Karposh 2
12.01.2017
Изнајмува
Стан
Големина: 125 m2
Соби: 4
Karposh 2
14.12.2015
Изнајмува
Стан
Големина: 54 m2
Соби: 2
Karposh 2
15.03.2009
Изнајмува
Стан
Големина: 56 m2
Соби: 2
Овој вебсајт користи колачиња за да го подобри вашето искуство додека го користите. Дел од колачињата се категоризирани како неопходни и тие се складираат во вашиот прелистувач бидејќи се неопходни за основното функционирање на веб страната.
Исто така, користиме колачиња од трети лица кои ни помагаат да анализираме и разбереме како се користи веб страната и за складирање на вашите преференци и да ви обезбедиме содржина која е битна за вас.
Овие колачиња се складираат во вашиот прелистувач само со ваша согласност.