Код: 24018
Локација: Vizbegovo
Вид на оглас: Изнајмува
Вид на имот: Индустриски објект
5000 евра
Се издава / продава објект со магацин и канцелариски простор. Објектот е со квадратура од 1153 м2 на плац од 1088 м2 во Визбегово. Плацот се состои од 650 м2 магацин и 500 м3 канцеларии на 3 нивоа.
Приземје: 2 канцеларии и магацин од 450 м2, два санитарни јазли, мала кујна
Прв спрат: приемен дел, 4 канцеларии, два тоалета, кујна
Втор спрат: директорска канцеларија + апартман, океански канцелариски распоред поврзан со магацин од 200 м2.
Со лифт и паркинг простор.

Контакт телефон:
071/244-331
Детали
1153 m2
1088 m2
3
10
4
Друго
Поволности
Лифт
Интернет
Гаража
Агент
Лидија Смилкова
Телефон
+38971244331
Мобилен телефон
071/244331
Email
Lidija@realestate.com.mk
Галерија

Слични

Vizbegovo
23.11.2020
Продава
Магацин
Големина: 2121 m2
Соби: 10
Vizbegovo
23.11.2020
Продава
Магацин
Големина: 953 m2
Соби: 3
Vizbegovo
22.12.2020
Изнајмува
Магацин
Големина: 1200 m2