Код: 24772
Локација: Vizbegovo
Вид на оглас: Продава
Вид на имот: Магацин
700000 Евра
Шифра 24772
Се продава магацински простор во Визбегово во близина на ДенМак и техничкиот ТИВ. Магацинот има вкупно 953м2, со корисна висина од 7,2м а истиот се состои од канцеларски простории со површина од околу 100м2, кујна, санитарен чвор и 8 комори за одржување на прехранбени производи. Има двокрилна врата на предниот дел од објектот со димензии 3м х 3м и клизна врата на задниот дел од објектот со димензии 1,5м х 3м. Магацинот е со челична конструкција со панелни плочи, алуминиумски прозори со термопан стакло, индустриски под и плочки. Дворното место според имотниот лист е со вкупна површина од 3414м2.
Цена 700.000 евра.
Контакт 071/271-271 и 071/244-331
Детали
953 m2
3414 m2
3
2
Агент
Борис Тунтев
Телефон
02/3110-566
Мобилен телефон
071/271-271
Email
boris@realestate.com.mk
Галерија

Слични

Vizbegovo
23.11.2020
Продава
Магацин
Големина: 2121 m2
Соби: 10
Vizbegovo
22.12.2020
Изнајмува
Магацин
Големина: 1200 m2
Vizbegovo
19.04.2018
Изнајмува
Индустриски објект
Големина: 1153 m2
Соби: 10