Код: 24794
Локација: Vizbegovo
Вид на оглас: Изнајмува
Вид на имот: Магацин
5 EUR + 18% ДДВ
Шифра 24794

Издаваме изложбен салон во градба во индустриска зона Визбегово. Површина од 1.200 м2 и подрум или магацин од 900м2. Се планира да биде завршено до пролет 2021 год. Објектот ке биде на два ката ( приземје + кат ). За издавање ќе биде слободен првиот кат и 600м2 би биле слободни на приземјето. За подетални информации можете да не контактирате на тел. број 071/333-336. Цена по договор.
Детали
1200 m2
9000 m2
1
Сопствено
2021
Поволности
Подрум
Интернет
Агент
Ружица Ивановска
Телефон
+389 2 3110 566
Мобилен телефон
+389 71/333-336
Email
ruzica.astoria@gmail.com
Галерија

Слични

Vizbegovo
23.11.2020
Продава
Магацин
Големина: 2121 m2
Соби: 10
Vizbegovo
23.11.2020
Продава
Магацин
Големина: 953 m2
Соби: 3
Vizbegovo
19.04.2018
Изнајмува
Индустриски објект
Големина: 1153 m2
Соби: 10