Код: 24477
Локација: Centre
Вид на оглас: Изнајмува
Вид на имот: Канцеларија
500 EUR плус персонален + трошоци
Се изнајмува канцелариски простор во Ново маало, спроти паркингот на Holiday Inn.
Површина 69 метри квадратни, со сопствено греење на приземје.

Контакт телефон
071 / 333-336
Детали
69 m2
приземје
3
3
Сопствено
2018
Поволности
Интернет
Клима
Галерија

Слични

Centre
29.10.2020
Продава
Стан
Големина: 86 m2
Соби: 4
Centre
14.09.2017
Изнајмува
Стан
Големина: 68 m2
Соби: 3
Centre
09.10.2018
Изнајмува
Куќа
Големина: 560 m2
Соби: 9
Centre
30.09.2020
Изнајмува
Куќа
Големина: 84 m2
Соби: 2