Код: 24600
Локација: Bardovtsi
Вид на оглас: Изнајмува
Вид на имот: Куќа
2000 eur
Асторија ви нуди луксузна куќа ЗА ИЗНАЈМУВАЊЕ ИЛИ ПРОДАЖБА во резиденциален дел на населба Бардовци. Куќата е луксузно опремена со вкупна површина од
326m2.Објектот се состои од дневна,трпезарија отворена кујна, 3 спални и дополнитела соба која излага на прекрасна тераса со поглед.
Кукјата има уреден двор со базен ,гаража како и дополнително паркинг место.
КОНТЕКТ ТЕЛ:071/244-331


Детали
326 m2
500 m2
50 m2
3
5
4
3
2015
Поволности
Подрум
Интернет
Клима
Телевизор
Гаража
Мебел
Базен
Агент
Лидија Смилкова
Телефон
+38971244331
Мобилен телефон
071/244331
Email
Lidija@realestate.com.mk
Галерија

Слични

Bardovtsi
23.02.2016
Изнајмува
Куќа
Големина: 450 m2
Соби: 6
Bardovtsi
21.12.2015
Изнајмува
Куќа
Големина: 200 m2
Соби: 5
Bardovtsi
24.04.2018
Продава
Куќа
Големина: 400 m2
Bardovtsi
01.02.2016
Продава
Куќа
Големина: 326 m2
Соби: 4