Код: 24768
Локација: Vodno
Вид на оглас: Изнајмува
Вид на имот: Куќа
4000 евра
Шифра 24768
НОВА невселен куќа во резиденцијалниот дел на Водно од 600м2 и двор 410м2 единечна.
Куќата е на 3 ката кои можат да финкционираат како засебни единици секоја со своја кукјна тоалети и бањи.
Сутеренот со простор за гражиражирање со капацитет од 4 паркинг места и дополнителен простор во дворот пд 6 паркинг места.

Code 24768
Brand new house for lease in residential area of Vodno with 610m2 of living space, situated on 410m2 gated yard. The house is on three levels, organized like three separate units with separate kitchens and bathrooms. There is a garage space for 4 vehicles and additional parking inside the gated yard for 6 vehicles.

Детали
600 m2
410 m2
50 m2
3
10
6
4
Друго
Поволности
Подрум
Агент
Лидија Смилкова
Телефон
+38971244331
Мобилен телефон
071/244331
Email
Lidija@realestate.com.mk
Галерија

Слични

Vodno
14.05.2018
Изнајмува
Спрат од куќа
Големина: 120 m2
Соби: 4
Vodno
06.02.2018
Изнајмува
Куќа
Големина: 350 m2
Vodno
23.03.2016
Изнајмува
Стан
Големина: 85 m2
Соби: 3
Vodno
15.05.2009
Изнајмува
Куќа
Големина: 200 m2
Соби: 5